Szolgáltatásaink

Magánszemélyeknek, cégeknek és vállalatoknak fejlesztünk weboldalakat, intranetet, valamint online alkalmazásokat.

Minőségi szolgáltatások, versenyképes árakon.

Web design
Tudjuk, hogy a dizájn nem minden. Az esztétikus megjelenés elengedhetetlen, de ennek hatása semmivé válik, ha a funkcionalitás nem megfelelő. Tőlünk nem csak szép, hanem valóban működő és felhasználóbarát megoldást kap. A webdesign kialakítása nálunk a vállalati arculat megismerésével kezdődik, és egy jól működő honlap átadásával záródik. Nem elégszünk meg olyan megoldásokkal, amik sértik a funkcionalitást vagy a megjelenés minőségét, hiszen a weboldalt felkeresők ugyanúgy megjegyzik, ha az adott weblap “csúnya”, mint azt, ha ugyan szép, de nem működik. Éppen ezért a webdesign kialakításkor egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: a felhasználói élmény. Kíváncsi, hogyan tehetné felhasználóbaráttá honlapját anélkül, hogy az veszítene funkcióiból? Keressen meg minket!
Ügyviteli rendszerek
Társasházat kezel? Könyvelő? Ügyvédi irodát vezet? Esetleg talált már olyan programot, ami részben kielégítené cége elvárásait, de mindig hiányzik “valami”? Mi nem kínálunk “konzerv” megoldásokat; programjainkat mindig ügyfeleinkkel egyeztetve, igényeikre szabva adjuk át, és további fejlesztési keretet is biztosítunk hozzá. Tetszik valamelyik elkészült megoldásunk, de nem teljesen megfelelő? Keressen fel minket, és megmutatjuk milyen egyszerűen tökéletessé varázsoljuk az Ön számára is!
Egyéni honlapok
Ma már mindenki az Interneten kezd el keresni, ha szüksége van valamire, legyen szó néhány tő virág megvásárlásáról, új kerékpárról, bébiszitterről, vagy információkról csemeténkkel kapcsolatban. Ezért mi a Webarielnél úgy gondoljuk, rendkívül fontos, hogy mindenki jelen lehessen a világhálón. Ne gondolja, hogy azért, mert vállalkozása kicsi, úgysem keresné senki! Mi több, a webes megjelenés segíthet vállalkozása növekedésében. Segítünk megtalálni azt a formát, amely megfelelően tükrözi cége/szervezete értékeit és az Ön által fontosnak tartott információkat hiánytalanul továbbítja látogatói számára. Minden esetben olyan megoldást kínálunk, amely lehetőséget teremt arra, hogy önmaga szerkessze oldalát, külső segítség nélkül úgy, hogy az oldal továbbfejlesztési lehetőségei sem vesznek el.
Vállalati portálok
Van már egy jól működő honlapja, de nagyobb hangsúlyt fektetne a belső kommunikációra is? Szívesen segítünk Intranet vagy belső információs portáljának kialakításában. Mi a Webarielnél hisszük, hogy a vállalat dolgozói legalább olyan fontos ügyfelei egy cégnek, mint akik termékeit megvásárolják. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy ahol ez lehetséges, a belső kommunikációnak is webteret biztosítsunk. Intranet kialakítását tervezi, de nem tudja hogyan álljon neki, vagy milyen funkciókat érdemes létrehozni? Keressen meg bennünket, és segítünk az első ötletektől a megvalósításig!